Η αποστολή του διανυκτέρευσε στο Ζάγκρεμπ και θα επιστρέψει το απόγευμα στη βάση της έχοντας ήδη ξεκινήσει τη μίνι προετοιμασία της για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Κροατία και στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τη Ντιναμό έδειξε αισιόδοξος ότι τα πράγματα στη ρεβάνς της Τούμπας θα είναι διαφορετικά, βασιζόμενος στο γεγονός ότι οι παίκτες του έχουν δείξει ότι μπορούν να “επιστρέφουν” μετά από άσχημα αποτελέσματα.
Βέβαια πριν το δεύτερο παιχνίδι με τους Κροάτες μεσολαβεί η αναμέτρηση με τον Άρη που είναι εξ ορισμού πολύ σημαντική. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα playoffs ως πρωτοπόρος, με ισχνή διαφορά από τους υπόλοιπους και χρειάζεται ένα καλό ξεκίνημα. Μια νίκη την Κυριακή θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά ώστε να παλέψει στη ρεβάνς για να πετύχει μια τεράστια ανατροπή αλλά και για να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής και να προετοιμαστεί για τη δύσκολη συνέχεια.
Ο προπονητής του Δικεφάλου που μετά από πολύ καιρό χρησιμοποίησε σχεδόν ίδια ενδεκάδα σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του καλείται να διαχειριστεί ξανά το ρόστερ του. Επιστροφές για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη θα έχει αλλά με παίκτες του rotation όπως ο Νάσμπεργκ στα στόπερ, ο Ράφα Σοάρες στα μπακ (που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα) αλλά και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αν έχει ξεπεράσει την ίωση που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ.
Το ιατρικό δελτίο θα δείξει την κατάσταση του Αλί Σαμάτα που έχει πρόβλημα στη μέση του και έκανε θεραπεία, αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τανζανός επιθετικός είναι το ψυχολογικό.
Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει δυο δύσκολα παιχνίδια, το πρώτο μάλιστα με τον Άρη χωρίς κόσμο αφού απορρίφθηκε η αίτηση για την αναστολή της ποινής που του επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ.
Και σε αυτά θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμος για να δώσει μάχη ώστε και να ξεκινήσει με το δεξί τα playoffs και στη συνέχεια να εξαντλήσει και τις πιθανότητες που του έχουν απομείνει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League απέναντι σε μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη όπως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.