Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει αύριο (06/03) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Οι Ισραηλινοί θα προπονηθούν, το μεσημέρι, στον Πειραιά και στον αγώνα θα έχουν την υποστήριξη περισσότερων οπαδών από ότι αναμένονταν. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μακάμπι είχαν εκδώσει 1.200 εισιτήρια, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη 300 θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να υποστηρίξουν την ομάδα του Ρόμπι Κιν!

Ο Ιρλανδός προπονητής βρέθηκε στη χώρα μας, τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο. Σε δηλώσεις του ανέφερε πως οι δύο αγώνες αποτελούν μία πολύ σημαντική στιγμή για τον οργανισμό και αυτό φαίνεται από την έντονη κινητοποίηση των οπαδών της.

Τα φαινόμενα οπαδικής βίας στη χώρα μας έχουν κινητοποιήσει τους… πάντες και όπως φαίνεται θα υπάρξει ισχυρή παρουσία Αστυνομίας, τόσο στο ξενοδοχείο της αποστολής αλλά και εντός του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (07/03) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ώρα 19:45, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο Ισραήλ μία εβδομάδα αργότερα (14/03) στις 22:00.