Στο… στόχαστρο της Ρεάλ για το καλοκαίρι έχει μπει ο Λορέντζο Μπράουν. Όπως αναφέρει η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα μπάσκετ Encestando, οι Μαδριλένοι παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός, έχει μεν συμβόλαιο με τη Μακάμπι ως το 2026, ωστόσο αν και τη νέα σεζόν η ομάδα του λαού συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα εκτός Ισραήλ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Τόσο γιατί ο ίδιος θα βρει «πάτημα» για να φύγει, όσο και γιατί η ομάδα του λαού θα αναγκαστεί να μειώσει δραστικά το μπάτζετ αφού δεν θα έχει τα μεγάλα έσοδα από τα ευρωπαϊκά ματς στο Τελ Αβίβ.

Η Ρεάλ πέρα από την ποιότητα του Μπράουν θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της και έναν παίκτη που θα αγωνίζεται ως γηγενής στις εγχώριες διοργανώσεις, ειδικά από τη στιγμή που ίσως το ερχόμενο καλοκαίρι να αποσυρθούν ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο 33χρονος γκαρντ μετρά φέτος με τη Μακάμπι 13 πόντους, 6,7 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα σε 29:31 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.