Φτάνουμε σιγά-σιγά στα μισά της β’ φάσης του πρωταθλήματος για τον α’ όμιλο και η μάχη του τίτλου όχι μόνο καλά κρατεί αλλά όσο περνούν οι αγωνιστικές παίρνει όλο και περισσότερο φωτιά.
Θεωρητικά τρεις ομάδες είναι οι διεκδικήτριες, αλλά δικαιούται να ελπίζει και η Ομόνοια που απέχει πέντε βαθμούς από την 1η θέση αλλά το έργο της είναι πιο δύσκολο καθώς θα πρέπει να προσπεράσεις τρεις πολύ καλές ομάδες.
Με αφορμή το τέλος της 4ης αγωνιστικής και την διακοπή που ακολουθεί λόγω Εθνικών ομάδων, εμείς κάναμε μια σύγκριση της περσινής μάχης του τίτλου με την φετινή μετά από 30 αγωνιστικές.
Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι είναι λίγο-πολύ η ίδια.
Για τις δύο πρώτες θέσεις οι διαφορές είναι ακριβώς οι ίδιες και μάλιστα οι ομάδες έχουν ακριβώς την ίδια συγκομιδή. πέρσι ήταν ο Άρης με 63 βαθμούς και το ΑΠΟΕΛ με 62, φέτος είναι το ΑΠΟΕΛ στους 63 και η ΑΕΚ στους 62.
Πέρσι η διαφορά της 3ης ομάδας από την 2η ήταν στους τέσσερις βαθμούς και από την κορυφή στους πέντε, ενώ φέτος είναι μόλις δύο από την 3η θέση και τρεις από την κορυφή.
Φέτος είναι μικρότερη και η διαφορά της 4ης ομάδας από τις τρεις που προπορέυονται. Η Ομόνοια φέτος απέχει δύο βαθμούς από την 3η θέση, τέσσερις από την 2η και πέντε από την κορυφή.
Πέρσι η Πάφος FC ήταν 8 βαθμούς από την 1η θέση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ… ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ… ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ:

Χρίστος Χρίστου