Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ μπορεί να μην έβγαλε την πολύ μεγάλη είδηση όμως άφησε αρκετά ικανοποιημένους τα μέλη που την παρακολούθησαν και τις απαντήσεις που πήραν από το δ.σ της ομάδας.
Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην εκλογική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τέλος Απριλίου, και το κατά πόσο θα υπάρξει ενδιαφέρον και από ποιους. Ο πρόεδρος του σωματείου ΑΕΛ, Νίκος Χριστοδουλίδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το αν θα παραμείνει στη θέση του, όμως με τις δηλώσεις που έκανε και σήμερα, άφησε να φανεί ότι πρόθεση του είναι να παραμείνει και να ενισχύσει μάλιστα το δ.σ με ένα πρόσωπα κάτι που θα βοηθήσει και στο οικονομικό τομέα.
Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι πολύ σημαντικές για την στελέχωση του συνδυασμού του Νίκου Χριστοδουλίδη ενώ προς το παρών τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα άλλος συνδυασμός στα σκαριά. Αυτό ίσως διαφανεί τις επόμενες μέρες. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό καμία κουβέντα δεν μπορεί να γίνει εννοείται για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς αφού για αυτό θα πρέπει να υπάρχει νέο δ.σ στο σωματείο.
Αυτός ήταν και ο λόγος που η εκλογική συνέλευση θα γίνει στην ουσία ένα μήνα νωρίτερα, πριν από την λήξη της θητείας του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας έτσι ώστε οι επόμενοι που θα αναλάβουν να έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να γίνει ένας σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός.

Αριστείδου Μιχαήλ