Μετά τη νίκη επί της Δόξας, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Έλεγα στους παίκτες μου να έχουν υπομονή και ηρεμία. Παίξαμε με και ομάδα που νίκησε εδώ και την Πάφος FC Και τον Άρη.
Στην επανάληψη βρήκαμε τρόπο να πετύχουμε γκολ και είμαι χαρούμενος»

Είναι έτοιμο το ΑΠΟΕΛ για τίτλο; «Ναι είμαστε. το περσινό πάθημα πρέπει να μας γίνει μάθημα».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Για το α’ ημίχρονο: «Ξέραμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα οργανωμένη που θα έπαιζε αμυντικά. Έπρεπε να έχουμε υπομονή. Το πιο σημαντικό ήταν να παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Εξήγησα στους παίκτες τον τρόπο που ήθελα να παίξουμε. Θέλαμε να κάνουμε και μακρινά σουτ καθώς ξέραμε ότι έχουν άπειρο τερματοφύλακα 19 χρονών. Ξέραμε ότι ο μεγάλος μας αντίπαλος θα ήταν η κούραση, θέλαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε όπως το σχεδιάσαμε».

Για το β’ ημίχρονο: «Στο β’ ημίχρονο τους είπα τι έπρεπε να κάνουμε, θέλαμε να παίξουμε στα τελευταία 30 μέτρα αλλά έπρεπε να γίνουμε πιο γρήγοροι. Γι’ αυτό έβαλα τον Ντογκαλά. Φτιάξαμε καταστάσεις αλλά επίδρασαν σημαντικά ο Τομανέ και ο Εφραίμ. Ο Εφραίμ δημιούργησε με την εμπειρία και την ποιότητα του και τα στημένα του. Σε κάποια παιχνίδια δεν θα παίξεις τόσο καλά αλλά το σημαντικό είναι να παίρνεις τους βαθμούς».