Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκιτρίνους τους Λεμεσού.
Αναλυτικά:
Για την επόμενη μέρα: «Έχει ολοκληρωθεί η σεζόν αγωνιστικά, δηλαδή όσον αφορά τους στόχους μας. Αν κάνουμε ένα μίνι απολογισμό η χρονιά είναι αποτυχημένη, αλλά από την άλλη είναι μια μεταβατική περίοδος η οποία θα χρησιμοποιείτο για να νοικοκυρευτεί η ομάδα οικονομικά για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος το καλοκαίρι να βρει μια υγιή ομάδα. Σ’ αυτό τον στόχο τα πήγαμε πολύ καλά. Θα πρέπει να καθοριστεί εκλογική συνέλευση με τη λήξη της θητείας του τωρινού Δ.Σ. Λήγει τον Μάιο η θητεία τους και τα μέλη της ΑΕΛ θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα. Το Δ.Σ έχει μπροστά του έργο να ολοκληρώσει στο οικονομικό και με τη λήξη της θητείας του θα δούμε ποιοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι. Οπόταν απαντήσεις για την επόμενη μέρα δεν μπορούν να δοθούν από τώρα και οι εξελίξεις θα καθοριστούν από τα μέλη στην επόμενη εκλογική γενική συνέλευση».
Αν θέλει να παραμείνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης: «Αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης ή τα μέλη του Δ.Σ. Δεν έχω την εξουσιοδότηση για να μιλήσω για το κάθε μέλος του συμβουλίου ξεχωριστά. Ακόμα κι αν ο κ. Χριστοδουλίδης θα θέλει να συνεχίσει θα πρέπει να πάρει ψήφο στην εκλογική γενική συνέλευση γιατί έτσι λειτουργεί το σωματείο πλέον. Με εκλογές. Οπόταν για τα πάντα θα αποφασίσει η Γ.Σ».
Αν έχει υπάρξει κάποιοι ενδιαφέρον: «Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να συζητούμε ποιοι θα είναι ενδιαφερόμενοι. Υπάρχει χρόνος ακόμα. Πρώτα απ’ όλα πρέπει το Δ.Σ να διορίσει τη Γενική Συνέλευση. Πάντως, οι οικονομικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για όποιον θέλει να αναλάβει. Γι’ αυτή τη χρονιά θα πρέπει να είναι πολύ ευγνώμων τα επόμενα διοικητικά συμβούλια της ΑΕΛ. Έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά στο οικονομικό κι ας είμαστε από νωρίς εκτός στόχου».
Άρα το νέο συμβούλιο θα αποφασίσει για τον νέο προπονητή: «Ακριβώς».
Για το συμβάν του Ντε Λούκας με τον Πέρετζ: «Δεν θέλαμε να βιαστούμε να κάνουμε τοποθέτηση μετά το ματς. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε χθες. Ήταν μια ενέργεια που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Τον περιμένει τιμωρία και το γνωρίζουμε αυτό. Είπε τη δική του άποψη για τα όσα έγιναν με τον Πέρετζ. Έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία. Θα υπάρξει τιμωρία και από την ομάδα για τον δικό μας ποδοσφαιριστή αλλά επειδή είναι νομικά θέματα δεν μπορώ να πω παραπάνω. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοιες συμπεριφορές στα γήπεδα από τους ποδοσφαιριστές. Είτε βιοπραγίας, είτε ρατσιστικής επίθεσης, είτε πανηγυρισμούς όπως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τότε οι παίκτες δεν έχουν καμία διαφορά από χούλιγκαν που είναι πάνω στην κερκίδα και πετάνε φωτοβολίδα μέσα στο γήπεδο».
Για το αν θα «τελειώσει» τον Ντε Λούκας η ΑΕΛ: «Υπάρχει οψιόν ανανέωσης αλλά όπως είπα είναι νομικό το θέμα και δεν μπορώ να σχολιάσω το οτιδήποτε».