Σε αγωνιστική κρίση έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα η Μπάγερν Μονάχου, η οποία και μετράει τρεις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League, με το μέλλον του Τόμας Τούχελ στον βαυαρικό πάγκο να μοιάζει πιο… δυσοίωνο από ποτέ!

Παρ’ όλα αυτά, ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται πως δεν το… βάζει κάτω και προσπαθεί να με κάθε τρόπο να ξαναβάλει στον σωστό δρόμο τους πρωταθλητές, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στο -8 από την πρωτοπόρο της Bundesliga, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο 50χρονος τεχνικός πήρε την απόφαση να δώσει μία ημέρα έξτρα ρεπό στους παίκτες του, ώστε να «καθαρίσει» το μυαλό τους και να ηρεμήσουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του συλλόγου.

Στόχος του δεν είναι άλλος από το να περάσουν μερικές ώρες με την οικογένειά τους οι ποδοσφαιριστές, για να αποφορτιστούν από τα σερί αρνητικά αποτελέσματα και να ανασυνταχθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Να θυμίσουμε πως η Μπάγερν προέρχεται από τις ήττες με 3-0 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με 1-0 από τη Λάτσιο στους «16» του CL, αλλά και από εκείνη κόντρα στην Μπόχουμ με σκορ 3-2.