Ο Κρις Πολ συνεχίζει στα 38 του την προσπάθεια να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα NBA, έχοντας βρεθεί πολλές φορές σε ισχυρά σύνολα, χωρίς να φτάσει ωστόσο μέχρι το τέλος του δρόμου.

Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε πως παραλίγο να αποτελέσει μέλος σε μια superteam, αν και το deal δεν έγινε ποτέ για έναν απίστευτο λόγο. Συγκεκριμένα, συζητώντας με τον Ντουέιν Γουέιντ στο podcast του τελευταίου, ο «CP3» ανέφερε ότι κάποια στιγμή υπήρξε η προοπτική να πάει στους Χιτ δίπλα στον «Flash» και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, η οποία όμως δεν ευοδώθηκε ποτέ!

Όπως σχολίασαν οι «θρύλοι» του NBA, οι δυό τους μαζί με τον «βασιλιά» είχαν κάνει τότε μια κλήση μεταξύ τους, έτσι ώστε να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία τους στο Μαϊάμι. Παρόλο που τα βρήκαν στα βασικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα τον διαμοιρασμό των κατοχών, το πράγμα… στράβωσε όταν αναφέρθηκε το νούμερο «3», το οποίο φορούσε ο Γουέιντ ήδη στην ομάδα της Φλόριντα, αλλά ήταν και το αγαπημένο του Πολ!

Κάπως έτσι, οι δυο τους ήταν ανυποχώρητοι όσον αφορά το νούμερο της φανέλας και ο Πατ Ράιλι, GM των Χιτ, δεν έκανε ποτέ την κίνηση ώστε να αποκτήσει τον Κρις Πολ, με αποτέλεσμα να μην δούμε ποτέ στο παρκέ αυτή την απίστευτη τριάδα.