Ο άλλοτε φορ της εθνικής Γαλλίας, Κριστόφ Ντουγκαρί, μίλησε στο RMC για την ιδιαίτερη σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε.

Ο Γάλλος σταρ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από το Παρίσι, υπογράφοντας το πολυπόθητο deal με τη Ρεάλ, κάτι που δεν θα ενοχλήσει τον Ισπανό τεχνικό, καθώς σύμφωνα με τον Ντουγκαρί δεν του άρεσε ο Εμπαπέ.

“Πιστεύω ότι στον Λουίς Ενρίκε δεν αρέσει ο Κιλιάν Μπαπέ. Δεν του αρέσει ο τρόπος που παίζει, η συμπεριφορά του. Είναι επειδή ο Λουίς Ενρίκε έχει υπερβολικό εγωισμό και θέλει να γίνει το αστέρι ή επειδή έχει μια συγκεκριμένη ισπανική άποψη για το ποδόσφαιρο

Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν του αρέσει ο Κιλιάν”, είπε ο 51χρονος πρώην επιθετικός και νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία το 1998.

“Το έκρυψε καλά ότι δεν του άρεσε ο παίκτης. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Μερικές φορές τον τοποθετούσε δεξιά, αριστερά, μπροστά. Πάντα υπήρχαν μικρά σημάδια.

Άλλωστε, ο Κιλιάν μπορεί να του πει “με βγάζεις από το γήπεδο, αλλά θα σου δείξω ότι είμαι ο καλύτερος και θα σε κάνω να κερδίσεις γιατί θέλω να τελειώσω καλά”.