Η Θέλτα πέρασε με 3-0 από την έδρα της Οσασούνα και βρέθηκε στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Ερέρα είπε όχι σε σουτ του Μπελτράν και στο 15’ σταμάτησε και το σουτ του Ρίστιτς ενώ στο 23’ η Θέλτα έφυγε στην κόντρα και ο Λάρσεν με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1.

Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Λάρσεν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντε λα Τόρε πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-2. Στο 32’ το σουτ του Ραούλ Γκαρσία πέρασε μόλις έξω ενώ στο 44’ ο Ερέρα είπε όχι σε πλασέ του Ζαΐλσον.

Στο 46’ άουτ πέρασε και το σουτ του Ιμπάνιεθ όπως και η κεφαλιά του Μανκίγιο στο 51’ ένα στο 63’ ο Ραούλ Γκαρσία αστόχησε από κοντά.

Στο 77ο λεπτό ο Νταβίντ Γκαρσία έκοψε την τελευταία στιγμή τον Τάσο Δουβίκα και στο 90’ ο Ζαΐλσον έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Δουβίκας εξ επαφής πλάσαρε για το 0-3.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Κρουθ, Νταβίντ Γκαρσία, Πένια (75’ Ρουμπέν Γκαρσία), Κατένα (62’ Μόχικα), Αρέσο, Μόι Γκόμεθ (62’ ΑΊμάρ Ορόθ), Ιμπάνιεθ (62’ Αρνάιθ), Μουνιόθ, Μπούντιμιρ, Ραούλ Γκαρσία (75’ Μπάρχα)

ΘΕΛΤΑ: Γκουαΐτα, Μανκίγιο (73’ Αγένδε), Ρίστιτς, Ουνάι Νούνιεθ, Μινγκέθα, Ντομίνγκεθ, Τάπια, Ζαΐλσον, Ντε Λα Τόρε (87΄Μανού Σάντσεθ), Μπελτράν, Στραντ Λάρσεν (61’ Δουβίκας)