Ήταν ξεκάθαρο. Ότι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, δεν είχε καθαρό μυαλό στον αγώνα με τη Δόξα. Δύο οι πιθανές δικαιολογίες. Η κούραση από το ματς της Πέμπτης με τον Άρη και το ότι επίσημά, απέτυχαν να συμβιβαστούν με τον κακό αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές.
Σημασία βέβαια, έχει το γεγονός ότι έστω και δύσκολα πήραν τους τρεις βαθμούς και πάνε στην 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης με το προβάδισμα των τριών βαθμών.
Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Ανόρθωση (εκτός έδρας) το Σάββατο ή την Κυριακή.
Προκύπτει ανησυχία από το νέο τραυματισμό του Κρέσπο. Ο φόβος, έχει να κάνει με πιθανή υποτροπή στο πρόβλημα που τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός, κάτι που θα διαφανεί από την ιατρική εξέταση.
Παράλληλα, στο ΑΠΟΕΛ, υπάρχει και το γνωστό θέμα με τον Ντάλσιο. Οι Ρώσοι πήραν πάντως αρνητική απάντηση από τη διοίκηση την ώρα όμως που ο ποδοσφαιριστής, βλέπει θετικά μία μεταγραφή του καθαρά και μόνο για λόγους οικονομικούς.
Μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία. Η πρόθεση της διοίκησης καθώς και η επιθυμία του Σα Πίντο, είναι να μείνει ο Ντάλσιο, όμως από την άλλη, όσο διαρκεί η μεταγραφική περίοδος, τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Ειδικά μάλιστα, αν προκύψει νέα βελτιωμένη πρόταση.