Ο Κιλιάν Εμπαπέ, όσο δεν ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν, ή δεν ανακοινώνει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα εν όψει καλοκαιριού.
Το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024 και τα σενάρια για το μέλλον του, δίνουν και παίρνουν.
Σε ένα από αυτά, ίσως είχε εμπλακεί και η Λίβερπουλ, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Independent», το… φλερτ σταμάτησε πριν καν ξεκινήσει! Και ο λόγος, είναι πάρα πολύ απλός.
Οι εκπρόσωποι του Γάλλου σταρ πλησίασαν τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ, για να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.
Ο λόγος, είναι ο απαράβατος εσωτερικός κανόνας του συλλόγου, ως προς τις απολαβές των παικτών.
Οι «Reds» έχουν θέσει ένα συγκεκριμένο όριο, το οποίο δεν θα μπορούσαν να ξεπεράσουν για κανέναν, ακόμα κι αν πρόκειται για τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Η σταθερότητα των αποδυτηρίων είναι το κύριο ζητούμενο για τη Λίβερπουλ και σε περίπτωση που δημιουργούνταν τόσο μεγάλες ανισότητες, θα εμφανίζονταν άλλα προβλήματα. Κι έτσι, δεν υπήρξαν καν συζητήσεις με την πλευρά του 25χρονου Γάλλου.