Καταχωρήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού υπόθεση εναντίον του 43χρονου, που χθες φέρεται να απείλησε και να επιτέθηκε σε 47χρονο, εντός του χώρου των δικαστηρίων. Ο παραπονούμενος είναι αδελφός ενός εκ των κατηγορουμένων για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 29 Ιουνίου 2023, μετά από συμπλοκή στον Ύψωνα, με θύματα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου και τον 51χρονο Μιχάλη Μιχαήλ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την καταγγελία του παραπονούμενου, ο ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλών, που ορίστηκε για ακρόαση στις 22 Μαρτίου. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ εκδόθηκε διάταγμα που του απαγορεύει να προσεγγίζει τον παραπονούμενο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.
Ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στον 47χρονο, είναι το πρόσωπο που τα θύματα είχαν επέμβει για να βοηθήσουν το μοιραίο βράδυ, μετά από συμπλοκή έξω από μπαράκι. Κατά τη συμπλοκή, δέχθηκαν κτυπήματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο Ονησιφόρου να ξεψυχήσει λίγο αργότερα, ενώ ο Μιχαήλ έχασε τη μάχη για τη ζωή τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας.

Πηγή: Alphanews.live