Ακόμη μία ημέρα στην Αγγλία με βασικό αντικείμενο συζήτησης τη Μάντσεστερ Σίτι και τις 115 παραβιάσεις, που κατηγορείται πως έχει κάνει. Και μία… ακόμη δήλωση, που δεδομένα θα συζητηθεί, καθώς ξεχωρίζει την περίπτωση της Έβερτον από αυτήν των «πολιτών».
Φτάσαμε για ακόμη μία φορά στην ημέρα που οι 115 παραβιάσεις, με τις οποίες κατηγορείται η Μάντσεστερ Σίτι, αποτελούν θέμα συζήτησης στην Αγγλία. Απολύτως λογικό.
Οι Άγγλοι δεν είχαν να ασχοληθούν με κάποια αναμέτρηση ομάδας τους τις τελευταίες ώρες, και για τον λόγο αυτόν, βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν εκ νέου την εν λόγω συζήτηση και να πάρουν την γνώμη ενός πρώην δημοσιογράφου του Sky Sports, του Τζεφ Σριβς.
Ήρθαν σε επαφή μαζί του και τον ρώτησαν την άποψή του για το αν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, οι «πολίτες» να τιμωρηθούν άμεσα με κάποια ποινή. Εκείνος όμως, ήταν αφοπλιστικός. Ξεκίνησε να μιλά για την Έβερτον και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η μία περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με την άλλη.
Για τον λόγο αυτόν, επισήμανε πως όλη η διαδικασία εξέτασης των ενδεχόμενων παραβιάσεων από τη Μάντσεστερ Σίτι, θα πάρει τουλάχιστον δύο χρόνια!

Αναλυτικά, όσα είπε:
«Νομίζω πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα πάθει τίποτα τουλάχιστον για την επόμενη διετία. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος δρόμος μέχρι να γίνει κάποιο δικαστήριο και να εξεταστούν όλα αυτά. Δεν υπάρχει επιλογή. Πολλές φορές τους συγκρίνουμε με την Έβερτον και με την αφαίρεση βαθμών. Είναι όμως λάθος. Καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις μεταξύ τους. Αν όμως σκεφτώ πως η Έβερτον τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, γιατί να μην συμβεί το ίδιο και με την ομάδα του Πεπ;».