Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος του ματς κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΖ, στο ΓΣΠ.
Αναλυτικά:
«Στόχος είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα ως ομάδα και να έχουμε ένα κορμό. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που φυλάει εκπλήξεις. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν νικήσαμε στο πρωτάθλημα κι ερχόταν μετά από ένα σημαντικό ντέρμπι που δώσαμε. Πρέπει να πηγαίνουμε με σταθερά βήματα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Είχαμε καλά διαστήματα αλλά κάναμε κάποια λάθη αβίαστα και βάλαμε τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση. Κρατάω τη διάθεση και τη θέληση των παικτών μου. Κάναμε ορθολογικές επιθέσεις, με σωστή ανάπτυξη. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις στημένες φάσεις».
Για τον αξιολόγησε το ρόστερ: «Είναι λίγο νωρίς να αξιολογήσω το ρόστερ. Η ομάδα είχε προβλήματα με τραυματισμούς και είναι αυτό που είπα. Θέλουμε να αποκτήσουμε σταθερότητα και  δεν θα είναι εύκολο να παίζουν εναντίον μας οι αντίπαλοι».
Ποιος είναι ο ρόλος του: «Είμαι προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ομάδα για τις αρμοδιότητες του κάθε ένα».