Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-3 επί της Γούλβς στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Premier League. Ο 18χρονος μέσος Κόμπι Μέινου βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, αφού με το τέρμα που πέτυχε, στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και του τρεις βαθμούς.

Ο αρχηγός της ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο συμπαίκτη του, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου και δήλωσε: «Είναι μεγάλο ταλέντο. Τον είχα δει να αγωνίζεται με την ομάδα νέων και είχε πει το όνομά του χωρίς να γνωρίζω αν θα παίξει ποτέ στη μεγάλη ομάδα».

Από την πλευρά του ο θρυλικός αμυντικός, Ρίο Φέρντιναρντ, μίλησε και αυτός για τον Μέινου, συγκρίνοντάς τον με τον Κλάρενς Ζέεντορφ.

«Δεν λέω πως έχει τις ίδιες ικανότητες ή πως ήδη είναι ίδιοι ποδοσφαιριστές, αλλά μου δίνει την αίσθηση την οποία είχα και για τον Κλάρενς Ζέεντορφ. Ο τρόπος που ελίσσεται και ο τρόπος που χειρίζεται την μπάλα, αλλά και το σώμα του είναι εξαιρετικός», τόνισε ο άλλοτε αμυντικός της Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος ο Μέινου δήλωσε πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν έχω συνέλθει, νιώθω πως ονειρεύομαι. Το να αγωνίζεσαι στην Premier League, ειδικά στην ομάδα που υποστηρίζεις από μικρός, είναι υπέροχο. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», σχολίασε ο νεαρός μετά το τέλος του αγώνα.