Για τον Τζέιμι Βάρντι, η στιγμή που σήκωσε ως αρχηγός το τρόπαιο της Championship είχε πολύ ξεχωριστή σημασία. «Γεύτηκε» για πρώτη φορά αυτήν τη χαρά, την οποία στο παρελθόν είχαν δύο άλλοι αρχηγοί και… ο ιδιοκτήτης της ομάδας!

Στα 37 του χρόνια, ο Τζέιμι Βάρντι συνεχίζει να υπηρετεί με το ίδιο πάθος τη Λέστερ, την ομάδα που τόσο αγαπάει και στην οποία λατρεύεται.

Η κατάκτηση της Championship αποτέλεσε τον τέταρτο τίτλο του Άγγλου στην τεράστια διαδρομή του στις «Αλεπούδες», και θα μπορούσαμε να πούμε τον λιγότερο σημαντικό.

Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Premier League του 2016, ενώ πρωτίστως το FA Cup του 2021, και δευτερευόντως το Charity Shield αργότερα την ίδια χρονιά, είχαν τη δική τους μεγάλη αξία.

Κι όμως, ο Βάρντι βίωσε κάτι πρωτοφανές, και τρομερά ξεχωριστό για τον ίδιο, σηκώνοντας το τρόπαιο της Championship. Και αυτό γιατί αποτελεί τον πρώτο τίτλο που κατακτά ως αρχηγός, με την κούπα να υψώνεται στον ουρανό από τα δικά του χέρια!

Αρχηγός στη χρονιά του πρωταθλήματος ήταν ο Γουές Μόργκαν, και στο FA Cup και το Charity Shield του 2021 ο Κάσπερ Σμάιχελ.

Βέβαια, ο Δανός είχε αποφασίσει να μη σηκώσει ο ίδιος το τρόπαιο του FA Cup, αλλά να δημιουργήσει μια πολύ ωραία ιστορία, δίνοντάς την ευκαιρία αυτή στον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα. Ο λόγος που συνέβη αυτό, ήταν για να αφιερωθεί εκείνη η γιορτή στον εμβληματικό πατέρα του νεαρού προέδρου, στον Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή το 2018, σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ο Τζέιμι Βάρντι, λοιπόν αξίζει όσο κανείς να απολαύσει αυτήν τη στιγμή, και φυσικά να ετοιμαστεί για την πολυπόθητη επιστροφή του στα… μεγάλα σαλόνια της Premier League!