Ο ερχομός του Πιέρ Σαζ στη τεχνική ηγεσία έχει κάνει καλό στη Λιόν, αφού, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μαρσέιγ, την περασμένη αγωνιστική, και την πρόκριση στο Κύπελλο, μεσοβδόμαδα, η ομάδα πήρε σημαντικό διπλό, 2-1 με ανατροπή, στην έδρα της Μονπελιέ, για τη μάχη παραμονής.

Στο πρωτο ημίχρονο, η Λιόν είχε την κατοχή, είχε τα περισσότερα σουτ στον στόχο, όμως, στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου, ήταν πίσω στο σκορ. Στο 23ο λεπτό, ο Σιλά βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, πάσαρε στον Νορντίν και εκείνος έκανε το 1-0 για τη Μονπελιέ.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν τις προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ, αλλά, τα τελειώματά τους ήταν άσχημα. Δύο φορές, ο Ακόρ Άνταμς βρέθηκε σε θέση βολής, όμως, ο 24χρονος Νιγηριανός της Μονπελιέ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Πιο έμπειρος ο Λακαζέτ κατάφερε, από το πουθενά, να σκοράρει στο 74ο λεπτό και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Κακερέ ολοκλήρωσε την ανατροπή, για λογαριασμό της Λιόν, υπογράφοντας το τελικό 1-2. Αποτέλεσμα που επιτρέπει στη Λιόν να προσπεράσει τη Μονπελιέ, στη μάχη για τη σωτηρία.