Με τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της Ευρωλίγκας, η Παρτίζαν γύρισε από το -24 και νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης το κλίμα δεν ήταν τόσο… πανηγυρικό στην αίθουσα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κι αυτό γιατί, εξαιτίας μίας ερώτησης δημοσιογράφου, ο Ζοτς ανέβασε… θερμοκρασία, δείχνοντας μεγάλη ενόχληση.
Αρχικά, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον πολύπειρο προπονητή εάν ήταν ευχαριστημένος από την ποιότητα που έδειξε η ομάδα του κόντρα στους Ισραηλινούς, με τον Ζοτς να απαντά αρχικά με λίγη δόση ειρωνείας: «Τώρα, θα πάω στο γραφείο μου να κλάψω… Πόσο κακοί ήμασταν σήμερα, ήταν μία πραγματική καταστροφή. Αυτός θες να ακούσεις ως απάντηση; Δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Ναι, έπειτα από ένα τέτοιο παιχνίδι, που παίξαμε πολύ έξυπνα για 30 λεπτά, φυσικά θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε στα άλλα 10 λεπτά. Όπως και στο ματς της Κωνσταντινούπολης. Απόψε, είπα στους παίκτες μου ότι είμαι υπερήφανος για εκείνους και τους έδωσα συγχαρητήρια. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω…».
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έκανε και συμπληρωματική ερώτηση, για το αν ήταν τυχερή η Παρτίζαν στη νίκη που πήρε, με αυτό να κάνει τον Ομπράντοβιτς έξαλλο: «Πρέπει να είσαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό!», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρώτησε τους υπόλοιπους δημοσιογράφους στην αίθουσα εάν ενστερνίζονταν την άποψη του συναδέλφου τους, χωρίς να πάρει απάντηση…

Δείτε το βίντεο: