Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και δήλωσε τα εξής:

Για το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΖ: «Αξίζαμε να νικήσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Σε πολλούς αγώνες ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν μπορούσαμε. Είναι ένα γεγονός το οποίο στοιχίζει στην ομάδα, δεν ξέρω αν είναι λόγω ανικανότητας ή μη ψυχολογίας. Ο Απόλλωνας είναι πάρα πολύ καλός από τι μέρα που ανάλαβε ο κ. Ματσίν. Εμείς βλέπουμε το πως θα βελτιωθεί την ομάδα και μας δίνει ελπίδα η παρουσία και ευελπιστούμε με την επάνοδο παικτών όπως ο Σαγκάλ και άλλων να βελτιωθούμε. Αυτή προσπάθεια θα είναι για πολλούς μήνες έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει ξανά μετά από φέτος το πρωτάθλημα».

Για το ότι δεν εκμεταλλεύεται την έδρας η ομάδα: «Δεν εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας αλλά δεν σκοράρουμε γενικά και χάνουμε βαθμούς. Είναι συνδυασμός κάποιων δεδομένων όπου βάση απόδοσης μας άξιζε κάτι καλύτερο».

Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC: «Πολύ δύσκολη αναμέτρηση γιατί η Πάφος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν ανέλθει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Ανεξαρτήτου πορείας θα πάμε εκεί απαλλαγμένοι από κάθε ίχνος άγχους για να πάρουμε κάτι καλύτερο».

Για το Σάντος και τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψεις Πάφος FC : «Είναι θέμα του προπονητή κατά πόσο θα αγωνιστεί ο Σάντος η κατάσταση του οποίου έχει βελτιωθεί σημαντικά. Οι Σαγκάλ, Γιούρτσεβιτς επέστρεψαν, ο Κρμέντσικ είναι στο δρόμο της επιστροφής σιγά σιγά και ο Νταρίκουα επιστρέφει από κάρτες».

Εάν θα γίνει 4η μεταγραφική κίνηση: «Ο προπονητής είπε εάν και εφόσον υπάρξει κάτι καλό στην αγορά θα γίνει κίνηση. Εξετάζονται πολλοί παίκτες και είναι καθαρά θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Είναι δύσκολο και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι».

Για τους Χαμάς και Ντόνιο: «Ο Χαμάς είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, υπήρχαν βολιδκοσκοπήσεις από Ελλάδα και από Κύπρο αλλά δεν έχει προκύψει κάτι που να χρήζει ανακοίνωσης. Για τον Ντόνιο όταν θα έχουμε πάρει την απόφαση θα το πούμε προς το παρόν ας κάνουμε υπομονή».