Ο Ολυμπιακός απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο παράλληλα “εργάζεται” και στο κομμάτι των αποχωρήσεων από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ένας από τους ερυθρόλευκους που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Μάριος Βρουσάι. Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να ενσωματωθεί στην Ρίο Άβε τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής και δη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Τσάκσον Πορόζο που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο 23χρονος στόπερ από το Εκουαδόρ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχθεί πρόταση από την Κασίμπασα και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει εκεί. Ο Πορόζο ήρθε στο λιμάνι το καλοκαίρι ως δανεικός από τη γαλλική Τρουά, που ανήκει στο City Football Group.

Φυσικά ενδέχεται να αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες όπως ο Στέφαν Γιόβετιτς, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Παρτίζαν. Μένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Βιθέντε Ιμπόρα και αν θα λυθεί το συμβόλαιό του, αλλά και τον Μπρίνιτς αν θα παραχωθεί στη Μάριμπορ ή κάποια άλλη ομάδα εκτός Ευρώπης.

Όσο για τον Μπιέλ, ο μάνατζερ του υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι δέχτηκε κρούσεις τις τελευταίες μέρες από ομάδες της Τουρκίας και των ΗΠΑ, όμως από την άλλη ήταν στην 20άδα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.