Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη νίκη επί της Δόξας: «Κρατάμε την καλή παρουσία και την αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ, παραμένουμε όμως ακόμη μακριά στο πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και θα δούμε πού θα μας βγάλει. Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες αλλά δεν εξαρτώνται όλα από τα δικά μας αποτελέσματα, θα προσδοκούμε σε απώλειες των προπορευόμενων».

-Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Μεγάλο παιχνίδι, το ντέρμπι της πόλης. Προετοιμαζόμαστε εδώ και μέρες, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

-Τα αγωνιστικά: «Θα υπάρχει δελτίο Τύπου το απόγευμα της Τρίτης. Κάποιοι ακολουθούν ειδικά προγράμματα, άλλοι προφυλάχθηκαν με τη Δόξα. Κοστάκε, Τέκια, Σπόλιαριτς, Κρμέντσικ είναι εκτός. Ο Σανγκάλ είναι στην τελική ευθεία, θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή».

-Για την κατάσταση του Σάντος: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, χρειάζεται να περάσουν κάποιες μέρες για να περάσει το οίδημα».

-Για τον Αρτεάν: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται πάντα στην αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας. Απ’ εκεί και πέρα καθρέφτης είναι το γήπεδο».

-Για τον Βαλμπουενά: «Δέχθηκε μια κλωτσιά στο γόνατο, δεν ήταν κάτι το σοβαρό».

-Για την απόφαση για μη μετακίνηση των οπαδών: «Σίγουρα δεν είναι κι ότι καλύτερο. Θα πρέπει να συνετιστούμε, ελπίζουμε ότι θα είναι προσωρινό μέτρο που θα φέρει ηρεμία. Να μας γίνει μάθημα. Αν δεν είναι συγγενής μας το βλέπουμε με ελαφρά τη καρδία, αλλά πρέπει να σοβαρευτούν όλοι. Κάποια στιγμή θα συμβεί να έχουμε νεκρό. Να βρεθεί ο τρόπος να απομονωθούν οι λίγοι για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο».

-Για τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου: «Η τελευταία ενημέρωση είναι ότι έχουν απομείνει 700 εισιτήρια, θεωρούμε ότι θα εξαντληθούν όλα. Διακυβεύεται μεν μια πρόκριση αλλά δεν πρέπει η… θολούρα ενός 90λεπτου να επηρεάσει. Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, η ανθρώπινη ζωή υπερισχύει έναντι οποιουδήποτε αποτελέσματος».

-Αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βαλμπουενά: «Είναι νωρίς ακόμη να πούμε κάτι. Είναι ο κορυφαίος ξένος στην Κύπρο. Τον αδικεί κατάφωρα η πορεία της ομάδας μας».

-Αν θα γίνει 4η μεταγραφή: «Αυτή τη στιγμή η σκέψη μας είναι στον αγώνα της Τετάρτης. Θα το δούμε».