Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

-Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Ήταν μια σοβαρή και μεστή εμφάνιση, παρά τις πολλές απουσίες τις οποίες ποτέ δεν επικαλέστηκε ο προπονητής μας. Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο».

-Αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μιγκελίτο: «Είναι θέμα της ομάδας προγραμματισμού. Θεωρώ όμως ότι είμαστε ικανοποιημένοι».

-Για την απόκτηση του Γκιανίνι κι αν θα γίνει άλλη κίνηση: «Έρχεται να αντικαταστήσει στον Σελέα. Αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες. Δεν ψαχνόμαστε, όμως δεν πρόκειται να κλείσω το μεταγραφικό παράθυρο από τη στιγμή που απομένουν κάποιες μέρες…».

-Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μπεχαράνο. Επιστρέφει ο Καρλίτος. Αύριο θα αξιολογηθεί η κατάσταση των Φερνάντες, Ντάτκοβιτς και Ντουρμισάι. Ο τελευταίος δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ».

-Για την ένσταση του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι κυπέλλου: «Είμαστε έτοιμοι. Η δική μας άποψη είναι και τα γεγονότα που καταγράφονται στις εκθέσεις παρατηρητών και αστυνομίας. Θα αναμένουμε ως την 31η Ιανουαρίου για την απόφαση. Δεν ζητάμε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο πέραν από το να εφαρμοστεί η προκήρυξη. Από τη στιγμή που δεν ευθύνεται η δική μας ομάδα, δικαιούται να πάρει τη νίκη έστω και με αυτόν τον τρόπο».