Ο Μόργκαν Ρότζερς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης της Άστον Βίλα με την Μπράιτον κι έγινε αναγκαστική αλλαγή, πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο φορμαρισμένος Μόργκαν Ρότζερς στάθηκε άτυχος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Μπράιτον για την 36η αγωνιστική της Premier League, αφού τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο 23ο λεπτό και κάθισε στο έδαφος, αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Όταν σηκώθηκε, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο προτού γίνει η αλλαγή του και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, όσο ο Μάτι Κας έκανε ζέσταμα. Η Άστον Βίλα έπαιξε για λίγο με δέκα παίκτες μέχρι να γίνει η αλλαγή.

Ο Ρότζερς προστίθεται στα προβλήματα του Ουνάι Έμερι για τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την προσεχή Πέμπτη.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να είναι βέβαιος ούτε για τη συμμετοχή του Γιούρι Τίλεμανς, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ενώ πιο βέβαιη μοιάζει η επιστροφή του Εμιλιάνο Μαρτίνες στην εστία.