Μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ήταν πολύ σημαντικό ντέρμπι και σημαντική νίκη. Είχαμε πολλές απουσίες με μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές στον πάγκο. Ήταν ανταγωνιστική ομάδα μου στο 100%. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν. Μας βοήθησε ότι σκοράραμε πρώτοι και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Όσο περνούν οι αγώνες θα αποκτούμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να βελτιωθούμε και στην φυσική κατάσταση».

Για το θέμα φυσική κατάσταση και αν μίλησε καθόλου με την διοίκηση για ενίσχυση: «Ο τρόπος για να βελτιωθούμε είναι απλός, σκληρή προπόνηση. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θα πρέπει να εξετάσει το θέμα ενίσχυση η διοίκηση για να έχουμε περισσότερες επιλογές».

Για τον Βαλμπουενά: «Τον απολαμβάνουμε στην τρέχουσα σεζόν. Είμαι μεγάλος παίκτης που έπαιξε Μουντιαλ με πολλούς τίτλους. Έχουμε και τον Χάμπο που είναι ο αρχηγός μας ενώ και άλλοι παίζουν σαν αρχηγοί παρά το γεγονός ότι δεν φοράνε το περιβραχιόνιο».

Για τους τραυματίες: «Ο Πειμπέρνς και ο Γιούρτσεβιτς επέστρεψαν στις προπονήσεις, εν συνεχίζεται η αποθεραπεία ων υπολοίπων. Οι υπόλοιποι θα μείνουν περισσότερο εκτός».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Προσπαθώ να μάθω την ομάδα, το ρόστερ, τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και το πρωτάθλημα. Μου άρεσε το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και από τον κόσμο μας και από τους φίλους των αντιπάλων».