Η Γουίγκαν υποδέχεται (08/01, 22:15) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με τους «κόκκινους διαβόλους» να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Σύμμαχός τους, η πολύ καλή παράδοση απέναντι στη Γουίγκαν, αφού όταν την συναντούν μπροστά τους, «δαιμονίζονται»!

Αν κοιτάξει κανείς τις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, θα διαπιστώσει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρέσκεται να ξεσπά στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα, έχουν έρθει αντιμέτωποι συνολικά 19 φορές, με τη Γιουνάιτεντ να επικρατεί στις 18 από αυτές. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι τα γκολ που έχει πετύχει.

Μετρά 60 υπέρ της και μόλις 5 κατά, κάτι που σημαίνει ότι σημειώνει 3,3 κατά μέσο όρο, στις μεταξύ τους συναντήσεις. Μάλιστα, σε αυτές τις 18 νίκες, η Γιουνάιτεντ έχει νικήσει δέκα φορές με διαφορά τουλάχιστον 2 γκολ, όπως συνέβη και την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν το 2017, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να επικρατεί τότε με 4-0 και πάλι για το θεσμό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά τη μοναδική απώλεια της Γουνάιτεντ σε αυτά τα 19 παιχνίδια; Μία ήττα σε επίπεδο Premier League το 2012, όταν η Γουίγκαν είχε πάρει τη νίκη με 1-0, στην προτελευταία της σεζόν, μέχρι και σήμερα, στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Θα καταφέρει να ξορκίσει τον «κακό της δαίμονα» σχεδόν 12 χρόνια μετά; Μάλλον δύσκολο…