Δεν σταματάει να ψάχνει τρόπους ενίσχυσης του ρόστερ της η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία αναμένεται να παραμείνει ενεργή μέχρι και την τελευταία μέρα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου!

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «Reds» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, προσπαθώντας να έρθει σε συμφωνία με τη Λειψία για την απόκτηση του Πίτερ Γκουλάσι.

Η «ταύροι» μπορεί να μην είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν στον πολύπειρο γκολκίπερ τους να αποχωρήσει τέλη Ιανουαρίου, ωστόσο η Νότιγχαμ έχει στη λίστα και άλλες περιπτώσεις, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο deal.

Όπως και ‘χει, αναμφίβολα το γεγονός ότι η Νότιγχαμ ψάχνει τερματοφύλακα αποτελεί… κακό μαντάτο για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος μετακόμισε στην Αγγλία το περασμένο καλοκαίρι, όταν άφησε τον ρόλο του βασικού γκολκίπερ της Μπενφίκα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί μόνο σε 7 παιχνίδια στη φετινή σεζόν, με τα 5 από αυτά να είναι για την Premier Legue, αφού ο Ματ Τέρνερ είναι ο βασικός, με 17 εμφανίσεις.