Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.
-Για το θέμα προπονητή: «Να συγχαρούμε πρωτίστως το ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Πάφος FC για το κύπελλο, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις κυπριακές ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Ευρώπη. Είμαστε σε συζητήσεις με τον κ.Κόλμαν, σε 2-3 μέρες θα έχουμε κατάληξη, θετική ή αρνητική. Το δουλεύουμε εδώ και λίγες μέρες. Θα πρέπει να αναμένουμε. Ήταν από τις πρώτες μας επιλογές. Συζητήσαμε με τον κ. Ντούσαν Κέρκεζ αλλά λάβαμε αρνητική απάντηση. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε θετική κατάληξη με τον κ.Κόλμαν».
-Για την αποχώρηση του Ντζάλμα: «Με την πλευρά του είχαμε αρκετές συζητήσεις, του κάναμε αρκετές προτάσεις. Η επιθυμία του εδώ και αρκετό καιρό ήταν να αποχωρήσει, αποδέχθηκε την πρόταση από την Τουρκία και αποτελεί παρελθόν».
-Για Φιλίποβιτς-Κατσανίκλιτς: «Ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το προσεχές διάστημα. Προτιμούμε να κρατάμε αυτή την τακτική και για νομικούς λόγους. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Μετά την περσινή καταστροφική χρονιά ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχαν μεγάλες αλλαγές».
-Για τον Φραντζή: «Επίσημα δεν έχει χτυπήσει κανείς την πόρτα της ΑΕΛ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κάνει με το σωστό τρόπο. Εννοείται ότι για όλους υπάρχει μία τιμή. Επίσημα δεν έχουμε τίποτα για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή».
-Για Μάμα και Ευγένιο Αντωνίου: «Είναι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τις μεγάλες ομάδες. Όπως από το ενδιαφέρον μέχρι τις υπογραφές απέχει πάρα πολύ. Μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές».
-Αν προκύπτει ενδιαφέρον από επενδυτή: «Όχι, ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο».
-Για το προπονητικό κέντρο: «Έχουν αρχίσει από την περασμένη Δευτέρα οι εργασίες. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας, για να βρουν οι ποδοσφαιριστές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και εγκαταστάσεις».