Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλα μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και δήλωσε τα εξής με αφορμή τα 113α γενέθλια της ομάδας της Αμμοχώστου και για άλλα που αφορούν την ομάδα:

«Χρόνια πολλά στην μεγάλη μας Κυρία. Είναι μία μέρα που νιώθουμε συγκίνηση και περηφάνια γιατί αυτό το ιστορικό σωματείο της Κύπρου μας έχει διδάξει αρκετά. Είναι ο κυριότερος φάρος για την επιστροφή στην κατεχόμενη Πόλη και στα χωριά μας. Πάντοτε τα μέλη της ομάδα ήταν παρόν σε όλους τους αγώνες του Έθνους. Σε κάθε αγώνα της Ανόρθωσης βλέποντας τη νέα γενιά, αντλούν δύναμη από την Ανόρθωση και θυμούνται ότι υπάρχει η Αμμόχωστος και ότι πρέπει να επιστρέψουμε».

Για τα αγωνιστικά της ομάδας και ο αγώνας απέναντι στην ΑΕΖ: «Πηγαίνω στο γήπεδο σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή εάν θέλουμε να ελπίζουμε για κάτι καλό φέτος. Κάπου στα τελευταία παιχνίδια χάλασε η καλή αγωνιστική παρουσία. Όταν χάσαμε από την Δόξα σκεφτόμουν τι κάνουμε λάθος και πάντοτε τον Ιανουάριο υπάρχει κάθοδος. Θεωρώ ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία θα βρουν τον τρόπο στο μέλλον. Η ομάδα έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο και το απολαύσαμε εμείς οι Ανορθωσιάτες. Μετά χάλασε η χημεία με το θέμα Τσίκο και με κάποια θέματα συμβολαίων. Χάσαμε κάποια παιχνίδια λόγω απειρίας όπως στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και τον Άρη».

Η πρόβλεψη του για τον πρωταθλητή: «Με αυτά τα δεδομένα πρώτο φαβορί είναι το ΑΠΟΕΛ. Κάτι που δεν πρέπει να παραβλέψουμε είναι η δυναμική που έχει πάρει η ΑΕΚ. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν άξιζε η Ανόρθωση να πάρει κάτι ήταν απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Άρης έρχεται φορτσάτος αλλά βλέπω ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ αυτή την στιγμή. Τα προβλήματα που έχει το ΑΠΟΕΛ δεν φαίνονται στο γήπεδο και γίνεται καλή δουλειά».

Για τα μεταγραφικά της Ανόρθωσης: «Εάν πρέπει να έρθει παίκτης πρέπει να μπορεί να κάνει την διαφορά. Όχι κάποιος που θα θέλει χρόνο προσαρμογής».

Για την ανανέωση συμβολαίου του Γκαγιέγο: «Πριν από λίγο καιρό τον λέγαμε προφέσορ και τώρα έχει ακούσει τα πάντα. Θεωρώ ότι πρέπει να τον στηρίξουμε γιατί θα είναι πιο προετοιμασμένος την επόμενη χρονιά. Δεν μου αρέσει να αλλάζουμε συνέχεια προπονητές».

Η άποψη του για τα φαινόμενα βίας: «Η λύση είναι να υπάρχει συντονισμός ενεργειών. Να υπάρχει μία στρατηγική για την βία και μία αρχή που θα επιβλέπει και να διορθώνει τα λάθη από όλους τους αγώνες. Όταν μπαίνεις ένα φίλαθλος στο γήπεδο πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα όπως στο εξωτερικό για αυτό πρέπει να ενισχυθεί η αστυνομία».