Ο Κύπριος προπονητής Αλέξης Γαρπόζης μίλησε στο balla.com.cy και ανέλυσε το σημερινό παιχνίδι στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανάμεσα στον Άρη και την Ομόνοια.

«Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες. Αν θέλει η Ομόνοια να κοιτάξει πιο ψηλά θα πρέπει να φύγει με διπλό από το ΑΛΦΑΜΕΓΑ αλλιώς θα αρκεστεί να διεκδικήσει την 3η-4η θέση. Ίσως να πει κάποιος ότι είναι νωρίς να το πω αυτό αλλά έτσι είναι. Πιστεύω ότι η Ομόνοια μπορεί να φύγει με το διπλό κόντρα στον Άρη»

Τον Άρη πως τον βλέπεις και πως τον περιμένεις; «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης αδυνατεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν δικαιούταν να χάσει από την Πάφος FC σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερος αλλά και πάλι έδειξε αδυναμία να καθαρίσει και να πάρει αυτό που ήθελε. Έχει πρόβλημα ο Άρης και αυτό φαίνεται. Τώρα θα έχει να αντιμετωπίσει και πάλι την απουσία του προπονητή του που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Είδαμε ότι χωρίς τον Σπιλέφσκι η ομάδα δυσκολεύεται περισσότερο. Έχει ποιότητα αυτή η ομάδα αλλά δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Περνά κρίση».

Δίνεις προβάδισμα σε κάποια από τις δύο ομάδες; «Ναι, δίνω προβάδισμα στην Ομόνοια».

Χρίστος Χρίστου