Με μία σημαντική απουσία αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό διότι ο μυϊκός τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι των αιωνίων, προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ιωαννίδης είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία η οποία θα καταδείξει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος (βαθμός θλάσης) και τον χρονικό ορίζοντα της επιστροφής του, αν και η αρχική γνωμάτευση αναφέρει ότι δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού γίνεται μεγαλύτερο με δεδομένο ότι είναι χλωμή και η παρουσία του Γερεμέγεφ, με συνέπεια να υπάρχει διαθέσιμος μόνο ο Αντραζ Σπόραρ για τη θέση 9.

Από εκεί και πέρα, ο Φατίχ Τερίμ θα πρέπει να σκεφτεί ως εναλλακτικές επιλογές παίκτες που αγωνίζονται στο μεσοεπιθετικό σκέλος, όπως για παράδειγμα ο Βέρμπιτς, για παν ενδεχόμενο στη διάρκεια του αγώνα.