Η αναζήτηση νέου προπονητή έχει ήδη αρχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς η απόφαση για το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο έχει ληφθεί και είναι η απομάκρυνσή του. Οι «ερυθρόλευκοι» καταλογίζουν πολλά στον Ισπανό τεχνικό για την πορεία της ομάδας, ειδικά για τις πολλές αρρυθμίες που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα, αλλά και την κακή εικόνα της στα μεγάλα παιχνίδια.
Ωστόσο, για να φύγει ο Μαρτίνεθ, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, μιας και οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι συνεχείς και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να μην υπάρχει προπονητής στον πάγκο. Γι’ αυτό πιθανότατα ο Ισπανός τεχνικός θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, αλλά από Δευτέρα θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Εξάλλου, ο 42χρονος προπονητής είχε υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για να λυθεί.
Πάντως, ήδη ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και αναζητά μια αξιόπιστη λύση, έναν προπονητή με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, ο οποίος θα δεχτεί να αναλάβει την ομάδα εν μέσω της σεζόν. Εξάλλου, η χρονιά κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει για τους «ερυθρόλευκους», καθώς βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους.
Ο Πέδρο Άλβες έπεσε με το… καλημέρα στα βαθιά και μαζί με τον Χουάν Ιγκνάθιο Ναβάρο, τον συνεργάτη του Αντόνιο Κορδόν που πλέον έχει αυξημένες αρμοδιότητες, μιλούν με προπονητές, εξετάζουν περιπτώσεις τεχνικών που έχουν προταθεί και αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή.