Η ομάδα η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο Ντορεγκαράι είναι η Κλαμπ Ουνιβερσιτάριο Ντε Ντεπόρτες, η οποία είναι η πρωταθλήτρια του Περού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει καταθέσει πρόταση στον Αργεντίνο επιθετικό, προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 230.000 ευρώ!
Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να υλοποιηθεί η μεταγραφή, καθώς θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα του να αγωνιστεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Για να συμβεί ωστόσο κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η Νέα Σαλαμίνα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο. Όπως πληροφορούμαστε, η πρώτη πρόταση της ομάδας του Περού ανερχόταν στις 50.000 δολάρια, η οποία απορρίφθηκε.
Η Ουνιβερσιτάριο επανήλθε με νέα πρόταση, η οποία ανέρχεται κοντά στις 115.000 ευρώ και θα αξιολογηθεί από τη διοίκηση των ερυθρολεύκων μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση. Το θέμα του Ντορεγκαράι δεν θα τραβήξει πολύ χρονικά, με τη Νέα Σαλαμίνα να δίνει την απάντησή της τα Χριστούγεννα.
Βάσει των υφιστάμενων δεδομένων, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ντορεγκαράι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο Περού και ταυτόχρονα η οικονομική πρόταση είναι κοντά στις απαιτήσεις της διοίκησης, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για υλοποίηση της μεταγραφής.

Ανδρέας Βεντούρης