Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα βρεθεί στην κλήρωση για τα νοκ-άουτ του Conference League, μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι ξέρουν ήδη τους 8 πιθανούς αντιπάλους, αφού θα κληρωθούν με μία εκ των: Λέγκια Βαρσοβίας, Φερεντσβάρος, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Φενέρμπαχτσε, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γάνδη, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ.

Η κλήρωση για τα νοκ-άουτ του Conference League θα διεξαχθεί την Δευτέρα στην Νιόν και οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 15 και 22 Φεβρουαρίου του 2024.

Σε ότι αφορά, τον ΠΑΟΚ ξεχνά οτιδήποτε ευρωπαϊκό μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, όταν θα μάθει τον αντίπαλο του στους «16» του Conference League, που θα είναι κάποιος νικητής από τα 8 ζευγάρια των νοκ-άουτ, εκτός βέβαια από κάποια ελληνική ομάδα.

Με άλλα λόγια ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή ενός ζευγαριού που θα περιέχει είτε μία από τις ομάδες που τερμάτισαν τρίτες στο Europa League (Άγιαξ, Μπέτις, Στουρμ Γκρατς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Μόλντε) είτε μία από τις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στο Conference League (Λέγκια Βαρσοβίας, Φερεντσβάρος, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Φενέρμπαχτσε, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γάνδη, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ).

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» δεδομένα εκτός έδρας στις 7 Μαρτίου και την ρεβάνς στην Τούμπα μία εβδομάδα αργότερα.