Το DCE (Department of Continuing Education) του American University of Cyprus, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (INSA), παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό online πρόγραμμα στην Επιστήμη του Performance Analysis & Scouting για Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ. Τα μαθήματα αυτά (Level 1 & Level 2) σχεδιάστηκαν με σκοπό να προσφέρουν εκπαιδευτική εμπειρία και να ενισχύσουν τις γνώσεις και δεξιότητες των ατόμων που αγαπούν αυτά τα αθλήματα και επιδιώκουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη-κατάρτιση.

Ο ΠΑ.Σ.Π., σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης και το American University of Cyprus, προσφέρει μία φουλ υποτροφία σε μία ποδοσφαιρίστρια, για το δίπλωμα “Performance Analysis & Scouting” (Level 1) αξίας €2,500!

Οι ποδοσφαιρίστριες που ενδιαφέρονται για την φουλ υποτροφία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ΠΑ.Σ.Π. μέσω email στο [email protected] μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου 2023, αναφέροντας τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Ημερομηνία Γεννήσεως
  • Αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου

Η επιλογή θα γίνει με κριτήριο τον βαθμό απολυτηρίου, με τις διεθνείς ποδοσφαιρίστριες να λαμβάνουν επιπλέον βαθμολογία 0,10 για κάθε συμμετοχή τους σε επίσημο αγώνα της Εθνικής μας, με ανώτατο όριο επιπλέον βαθμολογίας τη μονάδα (1,00).

Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά 100 ώρες (6-8 ώρες την εβδομάδα). Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται 2-3 φορές την εβδομάδα μεταξύ των ωρών 10:00 – 13:30. Οι ακριβείς ώρες και ημέρες θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα μαθήματα ξεκινούν αρχές Ιανουαρίου (09/01/2024) και διαρκούν 4 μήνες και με την ολοκλήρωση των σπουδών τους τα άτομα αυτά αποκτούν δίπλωμα πανεπιστημιακού επιπέδου. Όλα τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Teams. Σε περίπτωση απουσίας, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα ηχογραφημένα μαθήματα.

Θυμίζουμε ότι όλα τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π., μπορούν να επωφεληθούν ειδικής έκπτωσης 30% για το συγκεκριμένο δίπλωμα, τόσο για το Level 1 όσο και για το Level 2. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.