Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του Αβέρωφ Νεοφύτου για την πολιτική πορεία της Αννίτας Δημητρίου.
Ο κ. Νεοφύτου μιλούσε στη διάρκεια του Podcast Legal Matters και σε κάποιο στάδιο άφησε να νοηθεί πως αν δεν ήταν ο ίδιος τότε η κ. Δημητρίου δεν θα ήταν ούτε Πρόεδρος της Βουλής, ούτε Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.
«Με την κίνηση του Αβέρωφ, η Αννίτα έγινε – που ούτε στα όνειρα θερινής νυκτός της δεν θα το βλέπε – να είναι η δεύτερη τη τάξη της κυπριακής πολιτείας και δικαίωσε την επιλογή μου και είναι μια πάρα πολύ καλή Πρόεδρος της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συνέχισε μάλιστα και σε ότι αφορά την Προεδρία του κόμματος…
«Αν δεν αποσυρόμουν εγώ από την υποψηφιότητα για επανεκλογή η Αννίτα θα ήταν Πρόεδρος του Συναγερμού; Άρα είναι εξωφρενικό για κάποιο που είναι σε κάποια πόστα, για χάρην κάποιων κινήσεων του Αβέρωφ Νεοφύτου. Δεν έχει σχέση αν είναι η Αννίτα, αν είναι ο Αβέρωφ, αν είναι ο Αναστασιάδης, ο Μάτσης ή ο Κληρίδης. Είναι την παράταξη που στηρίζουμε», συμπλήρωσε.
Οι πιο πάνω αναφορές ήδη αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού παρασκηνιακά, κυρίως ως προς τη χρονική συγκυρία που έγιναν, αφού βρισκόμαστε μόλις μερικές εβδομάδες πριν τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Πηγή: Alphanews