Ο Έισι Λο έδωσε το παρών χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας και βραβεύτηκε για την προσφορά του στο σύλλογο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία ο άλλοτε παίκτης της ομάδας, μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού για τα συναισθήματα του και όλα όσα βίωσε χθες το βράδυ στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματά του που επέστρεψε στο ΣΕΦ:

«Μου φέρνει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Μακάρι να μπορούσα ακόμη να παίζω. Αυτοί οι φίλαθλοι μου δίνουν τόση ενέργεια και τόση χαρά! Κερδίσαμε τόσους τίτλους και έρχονται στο μυαλό μου ξανά όλες αυτές οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες. Είμαι χαρούμενος! Το εκτιμώ και είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την στήριξη. Οι φίλαθλοι είναι υπέροχοι! Οι Πρόεδροι με βράβευσαν. Δεν είχα ιδέα πως θα βραβευτώ! Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και είμαι απίστευτα ευγνώμων».

Για το γεγονός ότι συγκινήθηκε και αν περίμενε αυτό που συνέβη:

Για το αν ακολουθεί παίκτες του Ολυμπιακού:

«Δεν ήρθα συγκεκριμένα για κάποιον. Απλά πηγαίνουμε παντού και βλέπουμε παίκτες. Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εκτός ΝΒΑ. Πάντα δίνεις προσοχή σε παίκτες όπου κι αν παίζουν και αυτή ήταν μία στάση μου, οπότε είχε νόημα να έρθω εδώ και να δω την ομάδα».

Για το τι έχει αλλάξει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ σε σχέση με το 2013:

«Δεν θεωρώ πως κάτι έχει αλλάξει. Έλεγα σε έναν συνάδελφό μου πως ένα πράγμα που παραμένει σταθερό είναι μάχη και η ‘λαιμαργία’ με την οποία παίζει αυτή η ομάδα. Απόψε δεν σούταραν με καλά ποσοστά, αλλά ήταν έναν πόντο πίσω, γιατί παίζουν τόσο ανταγωνιστικά. Αυτό είναι η Ελλάδα στο σύνολο! Το βλέπεις και στους φιλάθλους, παλεύουν. Αυτό με κάνει περήφανο που ήμουν μέρος αυτού και που παραμένει σταθερά αυτού του οργανισμού».

Για τον τελικό με τη Ρεάλ και τους πανηγυρισμούς με την κόρη του:

«Πρέπει να την δεις τώρα. Είναι μεγάλη! Αυτό που θυμάμαι από εκείνο το βράδυ είναι πόσο ανθεκτικοί ήμασταν. Ήρθαν κατά πάνω μας, είχαν σπουδαία ομάδα, όμως, εμείς μείναμε ενωμένοι, δεν παραιτηθήκαμε, ήμασταν ανθεκτικοί και καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».