Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Βιλντόζα στην εκπομπή «Τζάμπολ»:

Για την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο: «Ήταν ωραία ατμόσφαιρα. Πέρασε καιρός από τότε που παίξαμε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Θυμάμαι την Χάλα Πιονίρ, οι φίλαθλοι ήταν εκπληκτικοί. Ήταν σκληρό παιχνίδι, παίξαμε σκληρά. Ο Άρης είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε».

Για τον ρυθμό της ομάδας κόντρα στον Άρη: «Νομίζω πως αν και δεν σκόραρα πολύ, εγώ και ο Τζέριαν (Γκραντ) θέσαμε τον τόνο από την αρχή και οι υπόλοιποι ακολούθησαν. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Είναι δύσκολο να δείξεις χαρακτήρα σε μια τέτοια έδρα. Το κάναμε και είμαι περήφανος».

Για τα σουτ του: «Με άφησαν ελεύθερο και σούταρα. Δουλεύω πολύ γι αυτά τα σουτ, το έκανα διαρκώς πέρυσι. Τώρα είμαι ξανά υγιής με τον αστράγαλο και νιώθω καλά στο σουτ μου».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Παίζουμε καλύτερα. Όλοι ξέρουν τον ρόλο τους. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ο Ντίνος κάνει καλή δουλειά, ο Ματίας μας βοηθάει. Είμαι περήφανος για την ομάδα και πώς δουλεύει για να γίνει καλύτερη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την πρώτη θέση μετά τις εκτός έδρας νίκες με Άρη και Ολυμπιακό: «Ήταν κι αυτός σκληρός αγώνας. Είναι νωρίς αλλά είμαι περήφανος για την εικόνα μας και το πού είμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να διορθώνουμε λεπτομέρειες στην άμυνα και να βελτιωνόμαστε».

Για τις απουσίες των Παπαπέτρου-Ερνανγκόμεθ: «Ο Ντίνος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει την αξία του. Μας λείπουν ο Παπαπέτρου και ο Χουάντσο. Ανυπομονούμε να επιστρέψουν».

Για την κατάστασή του: «Αισθάνομαι εξαιρετικά και πάλι. Όλοι έδειξαν στήριξη σε μένα. Εγώ νιώθω και πάλι υγιής και απολαμβάνω το παιχνίδι πάνω στο παρκέ».