Το συμβόλαιο του Ιβάν Τρισκόφσκι λήγει το προσεχές καλοκαίρι κι επί του παρόντος, παραμένει αβέβαιο το μέλλον του. Τα δεδομένα στην περίπτωσή του έχουν ως εξής:
Α) Μέχρι στιγμής, από πλευράς ΑΕΚ δεν του έχει γίνει καμία κρούση ώστε να ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο και να ολοκληρώσει σε αυτήν την καριέρα του.
Β) Ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει μετά το καλοκαίρι. Αν δηλαδή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή θα τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Σημειώστε ότι στις 18 Απριλίου ο Ιβάν θα συμπληρώσει το 37ο έτος της ηλικίας του. Δεν έχει δείξει πάντως ότι θέλει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως δεν πρόκειται να αποφασίσει εάν δεν ακούσει πρωτίστως την ΑΕΚ.
Ο «Τρίσκο» έχει στο μυαλό του όλα τα ενδεχόμενα, όμως δεν πρόκειται να πάρει την οριστική του απόφαση εάν δεν ξεκαθαρίσει το σκηνικό με την ομάδα με την οποία συνδέθηκε όσο καμία άλλη. Ούτε θα έχει επαφή με οποιανδήποτε ομάδα, εάν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα απ’ όλα με την ΑΕΚ. Είτε για να συνεχίσει να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής, είτε ακόμη κι αν του προταθεί κάποιο άλλο πόστο –κάτι που σημειώνουμε πάντως πως δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Σίγουρα πάντως δεν μιλάμε για έναν όποιον κι όποιον ποδοσφαιριστή, αλλά τον εμβληματικό αρχηγό της και είναι αναμφίβολα μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση…

Ανδρέας Βεντούρης