Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής, τα μέλη του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, Σωτήρης Αδάμου και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, εκπροσώπησαν τον Οργανισμό σε εκδήλωση του Μίλαν Τραΐκοβιτς, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση ο πρωταθλητής μας ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για τον «Δρόμο προς το Παρίσι», ενώ παρουσίασε και τη νέα ιστοσελίδα του.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ σε χαιρετισμό του, σημείωσε τη διαχρονική στήριξη του Οργανισμού προς τον Μίλαν Τραΐκοβιτς, υπογραμμίζοντας τη μαζική παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου στην εκδήλωση. «Ο ΚΟΑ είναι δίπλα στον Μίλαν και σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν να έχουν διεθνείς επιτυχίες. Μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα είμαστε στον ΚΟΑ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθούμε αυτά τα παιδιά. Μίλαν, το Παρίσι σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς και ο προπονητής του Αντώνης Γιαννουλάκης ευχαρίστησαν τον ΚΟΑ για τη στήριξη, τονίζοντας πως για τους αθλητές είναι πάρα πολύ σημαντική η βοήθεια από την Πολιτεία.