Κραυγή αγωνίας από τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αφού διέψευσε πως αποχώρησε από την αιγυπτιακή Φάρκο στη συνέχεια ξέσπασε, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που περνά το τελευταίο διάστημα.
«Όταν υπέγραψα στη Ράζα Καζαμπλάνκα κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού. Τερμάτισα το συμβόλαιο και επέστρεψα στην Αίγυπτο. Οι άνθρωποι εκεί με σεβάστηκαν.
Ο κόσμος έλεγε πως πήγα στο Ιράν και την Κύπρο, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν μου αρέσουν αυτά που γράφονται.
Δεν αξίζω αυτή την συμπεριφορά. Χρειάζομαι υποστήριξη, όλοι κάνουν λάθη», σημείωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα προσθέτοντας:
«Δεν έχει τερματιστεί το συμβόλαιο μου με την Φάρκο. Γιατί λέτε αυτά τα πράγματα; Θέλετε να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο; Εάν θέλετε να αποσυρθώ να το κάνω. Λαμβάνω ψυχολογική υποστήριξη από την μέρα που πήγα στα Ράζα. Οι άνθρωποι στη Φάρκο μου συμπαραστέκονται σε αυτή την κρίση που περνάω.
Εάν δεν θέλετε να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, τότε τότε δεν θα επιστρέψω. Εάν δεν θέλετε να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, τότε θα το κάνω φεύγοντας από την Αίγυπτο. Υποφέρω ψυχολογικά και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Το ξέρουν αυτό οι άνθρωποι της Φάρκο. Ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα».
Σημειώνεται ότι ο Ουάρντα έχει περάσει κατά σειρά από το ξεκίνημα της σεζόν από: Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού, Ράζα Καζαμπλάνκα, Δόξα Κατωκοπιάς, Εστεγκλάλ και Φάρκο.