Στις 13:15 είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Κέντρικ Ναν στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος γκαρντ, που αποτελεί το τελευταίο μεγάλο απόκτημα των «πράσινων», αναχώρησε από τις ΗΠΑ με προορισμό την Ελλάδα.
Την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ την Πέμπτη, παρότι με μία προπόνηση μόνο, θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Άλμπα στο Βερολίνο (21:00). Άλλωστε και ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε χθες πως «… θα τον βάλουμε άμεσα στην ομάδα», ενώ έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη πως δεν παίρνει το… χρόνο του για να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θεωρεί πως μπορούν να αναβαθμίσουν το παιχνίδι της ομάδας του.
Σημειώνεται πως ο αριστερόχειρας άσος έχει να παίξει σε επίσημο αγώνα από τις 9 Απριλίου και την αναμέτρηση των Γουίζαρντς με τους Ρόκετς, όπου είχε σε 21:48 συμμετοχής 12 πόντους (2/2 βολές, 2/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 4 λάθη. Το προηγούμενο διάστημα, πάντως, έκανε προπονήσεις αναμένοντας κάποιο συμβόλαιο από το ΝΒΑ, που τελικά δεν ήρθε, γι’ αυτό και είπε το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού με περίπου 2 εκατ. δολάρια ως το τέλος της σεζόν.
*Σε αντίθεση με τον Κέντρικ Ναν που θα κάνει ντεμπούτο, αλλά και τον Κώστα Σλούκα που χθες πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, εξαιρετικά αμφίβολη για την Παρασκευή είναι η συμμετοχή του Λούκα Βιλντόσα, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο.