Πονοκέφαλος για τον Δημήτρη Ιτούδη, αφού έχασε με τραυματισμούς τους Καλάθη και Γκούντουριτς και η Φενέρμπαχτσε θα παραταχθεί συνολικά με 5 απουσίες κόντρα στην Παρτίζαν για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την Φενέρμπαχτσε, που πλέον θυμίζει… νοσοκομείο, αφού έχει μαζεμένες απουσίες λόγω τραυματισμών.

Συγκεκριμένα – όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα – οι Νικ Καλάθης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Μάρκο Γκούντουριτς (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Σερτάκ Σανλί (διάστρεμμα) τέθηκαν εκτός για τον αυριανό (9/11) αγώνα με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (21:30, Novasports 6), προσθέτοντας τα ονόματά τους δίπλα σε αυτά του Ντισόν Πιέρ (τραυματίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα) και Μέτεκαν Μπίρσεν.

Όπως γίνεται σαφές, το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην περιφέρεια, αφού πλέον η Φενέρ έχει μείνει με μοναδικό καθαρό πόιντ γκαρντ τον Γιαμ Μάνταρ (επικουρικά θα καλύπτει την θέση και ο Σκότι Γουίλμπεκιν), ενώ αυξημένες αρμοδιότητες αναμένεται να έχουν στις θέσεις 2 και 3 οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σέσμους Χάζερ, Μέλι Μαχμούτογλου και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.