Σε συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Ανόρθωσης θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη.
Η χθεσινή συνεδρία δεν έβγαλε άσπρο καπνό, καθώς υπάρχουν μέλη στο συμβούλιο που προκρίνουν να τεθεί ενώπιον της γενικής συνέλευσης το όλο θέμα, παρότι κάτι τέτοιο έχει ήδη εγκριθεί επί εποχής Σάντη, αν και συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης θεωρούν πως τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί.
Οι απόψεις διίστανται, γι’ αυτό και θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρία με σκοπό να ληφθεί η οριστική απόφαση. Υπάρχουν επίσης μέλη που δεν συμφωνούν με τα… θέλω του μεγαλομετόχου, ο οποίος ζήτησε όπως το 20% των κερδών σε περίπτωση παρουσίας σε ευρωπαϊκό όμιλο να διατίθεται για τη συντήρηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος», καθώς και να πάρει ένα ποσοστό 15% αν βρεθεί επενδυτής που αγοράσει τις μετοχές του.
Ο Χρήστος Πουλλαΐδης επιθυμεί όπως ολοκληρωθεί η διαδικασίας της μεταβίβασης μέχρι το τέλος του μήνα, ωστόσο να πάει σε νέα γενική συνέλευση θα μοιάζει αδύνατον να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Ανδρέας Βεντούρης