Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν αναμένεται να αποτελέσει και μάλιστα σύντομα ο Στέφανο Πιόλι. O Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «ροσονέρι» μετά από μια πενταετία, αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως το ματς με τη Σαλερνιτάνα (25/05) για την τελευταία αγωνιστική της Serie A θα αποτελέσει και το… κύκνειο άσμα του.
Στη Μίλαν δεν ξεχνούν φυσικά την προσφορά του Πιόλι, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της Ιταλίας το 2022 αλλά και το γεγονός πως υπήρξε συνολικά μια μεγάλη πρόοδος. Ωστόσο, υπήρξε η απόφαση να προχωρήσουν σε αλλαγή.
O διάδοχος του Ιταλού έχει βρεθεί, με τον Πάουλο Φονσέκα να αποτελεί τον εκλεκτό για τον πάγκο της Μίλαν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τη Λιλ και αποχωρεί με σκοπό να αναλάβει το «τιμόνι» των Μιλανέζων, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν οι διοικούντες τον ιδανικό προπονητή για να καταφέρουν οι «ροσονέρι» να κατακτήσουν ξανά τη Serie A.
Ο Φονσέκα έχει εργαστεί ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφού βρέθηκε για ενάμιση χρόνο (Ιούλιος 2019 – Ιανουάριος 2021) στον πάγκο της Ρόμα, ενώ είχε περάσει νωρίτερα από Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπράγκα και Πάσος Φερέιρα μεταξύ άλλων.