Καλύτερα στην υγεία του είναι ο Πάρης Δερμάνης! Ο φροντιστής της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού, που νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα στο Υγεία, αποσωληνώθηκε και έχει σταθεροποιηθεί.
Θυμίζουμε, ο Πάρης Δερμάνης διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου λόγω έντονης αδιαθεσίας λίγες ώρες πριν το Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και συγκεκριμένα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου. Ο φροντιστής των «πρασίνων» ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να αποφασίζει την άμεση διακομιδή στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις δεδομένου ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η άμεση δράση από την πλευρά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού AKTOR και η παρουσία του ασθενοφόρου στην προπόνηση βοήθησαν, προκειμένου η κατάσταση να τεθεί υπό έλεγχο.
Τελικά, πριν από 7 ημέρες μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα, μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να έχει δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα στην τεράστια μάχη, που δίνει για την ζωή του. Και σήμερα, όπως προαναφέραμε, τα νέα, για το ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, είναι πολύ ευχάριστα.