Ο Παναθηναϊκός μετά το δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν έχει στόχο να ορθοποδήσει κόντρα στην Μπάγερν, την οποία φιλοξενεί για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην «πράσινη» media day ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας την ποιότητα της αντιπάλου και στέλνοντας μήνυμα στους παίκτες του πως… θα δείξει όσα βίντεο χρειαστούν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση των τραυματιών και στις απουσίες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:
Για τους τραυματίες: «Ο Σλούκας δεν θα παίξει, ο Μήτογλου δεν θα παίξει, για τον Παπαπέτρου θα δούμε αύριο».
Για το βίντεο με την ομάδα: «Έκανα 4 ώρες βόντεο, την επόμενη φορά μπορεί να κάνω 7. Δουλεύουμε, είμαστε καινούρια ομάδα. Ειλικρινά, δεν κάναμε 4 ώρες για να τσεκάρουμε την Μπάγερν. Ελέγξαμε τα λάθη μας, τι κάναμε σωστά, τι λάθος».
Για την Μπάγερν: «Έχουν έναν σημαντικό προπονητή, που ξέρει πως να διαχειριστεί το παιχνίδι. Έχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Ντέβιν Μπούκερ που έπαιξε πολύ καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Στην άμυνα, ο Ιμπάκα ήταν πολύ καλός στο πρώτο του παιχνίδι στην EuroLeague. Έχουν και πολλούς καλούς επιθετικούς παίκτες, όπως ο Ομπστ, ο Μπόνγκα. Έχουν καλό ρόστερ, έμπειρους παίκτες. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Παίξαμε ένα παιχνίδι με την Μπάγερν στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, κερδίσαμε αλλά ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα»
Για τον Πάμπλο Λάσο: «Ο Λάσο είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ καλός φίλος, τον σέβομαι πολύ για αυτό που έκανε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά περισσότερο για τον χαρακτήρα του. Θα είναι μία πολύ καλή σεζόν με τη νέα του ομάδα. Αύριο όλοι θα είναι στο παρκέ για να κερδίσουν το παιχνίδι. Η φιλία είναι έξω από το παρκέ. Στο παρκέ θα παλέψουμε για τη νίκη».