Ραντεβού με την ιστορία έχει η Εθνική μας ομάδα!

Το βράδυ της Δευτέρας (16/10, 21:45), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας υποδέχεται την Ολλανδία στην κατάμεστη OPAP Arena για την 8η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

Ένα παιχνίδι που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστική ως «τελικός», καθώς σε περίπτωση ενός θετικού αποτελέσματος, ακόμα και νίκης, η «γαλανόλευκη» αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητές της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου και τις απευθείας πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης!

Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ιρλανδίας την περασμένη Παρασκευή, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους μετά από έξι παιχνίδια, ούσα στο +3 από τους «οράνιε», οι οποίοι έχουν ένα ματς λιγότερο.

Με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική, υποδεχόμαστε την πρωτοπόρο και πανίσχυρη Γαλλία, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως το ματς με τους Ολλανδούς είναι… «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Ο ρεπόρτερ της Εθνικής μας ομάδας, Σωτήρης Ταμπάκος, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λίγες μόνο ώρες πριν τη μάχη στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αρχικώς, στάθηκε στην εικόνα που βγάζει πλέον η Ελλάδα απέναντι σε υποδεέστερους, αλλά και ισάξιους αντιπάλους, καταφέρνοντας να παίρνει πλέον τα αποτελέσματα.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, ανέφερε πως αποτελεί το πιο κρίσιμο παιχνίδι της τελευταίας τριετίας για την χώρα μας, ενώ παράλληλα τόνισε πως το γεγονός πως ο Γκουστάβο Πογέτ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα έχει άπαντες στη διάθεσή του είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Τέλος, για τα αγωνιστικά πλάνα του Ουρουγουανού προπονητή ξεκαθάρισε πως σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ξανά ο Κουρμπέλης στη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ, αν μπορεί να γίνει κουβέντα για κάποια αλλαγή, εκείνη θα είναι στη θέση του σέντερ φορ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: