Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ μίλησε στον ΣΠΟΡ FΜ 95.0 και στάθηκε στο θέμα της εξεύρεσης νέου προπονητή.
«Δεν αναφέρομε ονομαστικά σε προπονητές, θα σας πω πως έχουν τα δεδομένα. Το δ.σ. της ομάδας έδωσε εξουσιοδότηση στον πρόεδρο και άρχισε έναν κύκλο επαφών με διάφορους προπονητές που προτάθηκαν είτε τους βολιδοσκοπήσαμε. Ο πρόεδρος μίλησε με περισσότερους από δέκα, ετοιμάστηκε μια μικρή λίστα με 4-5 ονόματα και θα κάνει ξανά ένα κύκλο επαφών. Θα έχει και προσωπική επαφή με κάποιους στο εξωτερικό και τις επόμενες 2-3 μέρες θα υπάρξει κατάληξη. Δεν υπάρχει βιασύνη, έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας. Βάλαμε σαν στόχο να ολοκληρωθεί πριν το Σαββατοκύριακο το θέμα προπονητή» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχει Κύπριος στην μικρή λίστα και διαψεύδουμε τον αριθμό των ονομάτων που έχουν γραφτεί. Το 95% αυτών των ονομάτων δεν μας απασχόλησαν. Γίνεται αλλαγή τώρα γιατί έχουμε χρόνο και περιμένουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην συνέχεια».
Για την αλλαγή προπονητή: «Υπήρχε πίεση και από τον κόσμο για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, η διοίκηση έδωσε χρόνο και πάρθηκε η απόφαση μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό».
Για τα αγωνιστικά: «Επανέρχεται ο Χέντι ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς. Έλειψε περισσότερες μέρες από ότι υπολογίζαμε αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή. Ο Μόρσει και ο Φιλίποβιτς θα λείψουν καθώς είναι τιμωρημένοι».
Θα παραμείνει ο Μάρκος Σπανός; «Θα παραμείνεις την τεχνικό επιτελείο του νέου προπονητή και θα εξαρτηθεί από τις επιλογές συνεργατών του νέου προπονητή ο καταρτισμός της προπονητικής ομάδας»